Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd.

  • China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Verdeler/groothandel, Agent, Verkoper
Merken PANASONIC TOSHIBA MPS KIOXIA TI ST RENESAS NXP INFINEON MICROCHIP ADI
Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet 1000000-5000000
Opgericht Jaar 2012
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Terastor Electronics is een professionele agent voor elektronische componenten, distributieonderneming, met elektronische componenten van hoge kwaliteit en een verscheidenheid aan IC-componenten. We hebben een volwassen zakelijk team, bijna tien jaar ervaring in de sector, kunnen tegelijkertijd een breed scala aan zaken aan heeft een grote hoeveelheid voorraad om ons leveringsvermogen te garanderen, we hebben ook langdurige stabiele leveranciers, in staat om producten van hoge kwaliteit en concurrerende prijzen te leveren aan gewaardeerde klanten over de hele wereld.


Onze belangrijkste bedrijven zijn Panasonic, Toshiba, MPS, Kioxia, Murata, Taiyo, Infineon, Renesas, Xilinx, Texas Instruments, Samsung, ADI, STMicroelectronics, NXP, Micron, Onsemi, Omron, Molex en andere bekende merken, op lange termijn leveren Panasonic condensatoren, Toshiba optocouplers en relais, MPS power chips, Kioxia flash en solid state drive en andere originele spotjes, evenals zelfontworpen merkconnectoren.
Sinds de oprichting heeft ons bedrijf zich altijd ingezet om klanten tevreden te stellen met een volledig ondersteunend aanbod, om een ​​tijdbesparend, professioneel, handig en allround inkoopplatform voor elektronische componenten voor klanten te creëren.Met het serviceprincipe van hoge kwaliteit, originele spot en snelle levering, staan ​​we erop dat kwaliteit altijd de eerste vereiste van ons bedrijf is.We beloven dat alle producten die naar klanten worden verzonden originele materialen zijn.En door de strikte norm van kwaliteitscontroletest, zal ons bedrijf tot nu toe op het gebied van elektronische componentendistributie zijn om een ​​betere uitgebreide service te bieden om onze klanten van dienst te zijn. We kijken er oprecht naar uit om met u samen te werken om een ​​coöperatieve, wederzijds voordelige win- businessmodel winnen.

China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0


We vertrouwen erop dat alle vragen en vragen die u stelt onmiddellijk zullen worden bevestigd, in het vertrouwen van onze goede kwaliteit en concurrerende prijzen
En oprechte service kan uw aankoopbehoeften oplossen, als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Zhaocun Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Geschiedenis

2012

Oprichting van Shenzhen Terastor Electronics Co., LTD., in de professionele halfgeleiderdistributie van Panasonic, het merk Toshiba-componenten.

 

2013

Ons eigen merk voor mobiele opslag bouwen, onafhankelijk ontwerpen en onderzoeken, en verschillende producten ontwikkelen op de markt voor consumentenelektronica, met SSD- en flashdrives, enz.

 

2014

Door de toename van de marktvraag werd de productielijn uitgebreid en in productie genomen en nam de capaciteit geleidelijk toe.

 

2015

Onze agenten van elektronische componenten en onafhankelijke opslagproducten worden op grote schaal verkocht op de binnenlandse markt en zijn van plan de buitenlandse markt te betreden.

 

2016

Onze producten betreden de Noord-Amerikaanse en Europese markten en de jaarlijkse omzet overschrijdt $ 1 miljoen.

 

2017

Onze producten komen geleidelijk de wereld binnen, de productkwaliteit wordt zeer geprezen door klanten.

 

2018

Uitgebreid marketing- en verkoopteam om hoogwaardige en betrouwbare producten aan klanten over de hele wereld te leveren.

 

2019

Vanwege uitbreiding van het bedrijf verhuisd naar een nieuw kantoorgebouw en het aantal professionele teams verder uitgebreid.

 

2020

Terastor Electronics Limited werd uitgeroepen tot "Beste leverancier".

 

2021

Onze producten worden verder erkend door binnenlandse en buitenlandse klanten, met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 5 miljoen.

Dienst

Overleg voor verkoop
We bieden 12 uur per dag snelle pre-sales respons- en adviesdiensten, terwijl we klanten ondersteuning bieden voor verschillende componenten en concurrerende prijzen.

 

Strenge kwaliteitscontrole
We hebben een compleet en strikt kwaliteitscontrolesysteem opgezet om de hoge kwaliteit van de producten te waarborgen.

 

Snelle bezorging
We hebben een grote hoeveelheid spotvoorraad, waardoor we een snelle levertijd van 1-7 dagen kunnen bieden.

 

24 uur service na verkoop
Wij bieden een jaar kwaliteitsgarantie, voor het product zelf, neem dan gerust contact met ons op.

Ons Team

Terastor verzamelt toptalenten uit verschillende functies en vormt zo een volwassen en dynamisch professioneel team.Het bedrijf heeft een complete organisatiestructuur, met onderzoek en ontwikkeling Departement, QC Departement, productie Departement, verkoop Departement, after-sales service Departement.en andere functionele afdelingen.

 

Op het werk zullen we, om de werkefficiëntie te verbeteren en concurrentievoordelen te behalen, wekelijkse bedrijfstrainingen en -samenvattingen geven en overeenkomstige prestatiedoelen stellen voor elke functionele afdeling, om zo een hoogwaardig en efficiënt werksysteem te creëren.

 

Tegelijkertijd organiseert het bedrijf, om de samenhang en het samenwerkingsvermogen van het team te verbeteren en de relatie tussen werknemers te verbeteren, in de vrije tijd verschillende buitenactiviteiten om ieders leven te verrijken en te genieten van geluk buiten het werk.

Laat een bericht achter